Friday, May 22, 2009

Javanesse Korean

Finally, 2nd week is finished.. Coming soon, 3rd week.. Dan weekend nya ke spore ^^ yeayyy!!* my family is cominggggg.. N at least itu mengobati HOMESICK ku karna liburan gak pulangg :'( If they're not coming, dis term will be homesick term for me since it was d 1st time I didn't go back to my home during holiday.. :(

N last wednesday, finally I watched :


My opinion : NICE!! N makes me full pay attention to d movie :P But I can guess who the evil is around d beginning of d movie :P

Then I got award again from Not9.. thx alot ^^


Since dis is a friendship award.. hmm.. I would like to give to.. becky, ari, zippy, takato, diana-ang, oren, nindy, a213s..

Dan ini ada video lucu tapi keren :D Video yang berbahasa jawa bernada korea wahahhahaa..

PART-1 :





PART-2:




Bagaimana videonya?:D

8 comments:

Jaime said...

congrats on the award! =D

Jaime said...

congrats on the award! =D

Becky Regina said...

thx award na :D angels & demons bagus yah :D

Smiling Shasa said...

waa, lucu banget yiaa videonya
itu anak surabaya kreatif" deh..

aku ngga sabar mau liat yang berikutnya
lucu dan ceritanya bagus.

udah nonton angels and demons juga yiaa?
udah baca novelnya?
kurang bagus kalo dibandingin yang di novel

piNkkkkkkk said...

@sha : ga baca novelnya sih.. tp emg kl uda pada baca novel pasti blgnya novel lbh bagus :D waktu tu bacanya davinci code pas nonton film jg bagusan buku :P

Zippy said...

Thx buat award'x...
Video'x...??
Tar ah, mw liat dulu...
Td lom s4 liat, hihihi... :D

enjii said...

angels and demons emang bagus XD

Nindy Milkysmile said...

makasih kak awardnya :D
videonya......videonya.....
*ngakak*
XD XD